SANDRA WILLER

“Busigirl Mind Academy har givet mig brugbare værktøjer, der optimerer både hvordan jeg har det personligt og effektiviserer min forretning. Det var desuden min uges højdepunkt at møde og connecte med andre ligesindede og inspirerende kvinder. Jeg vil til enhver tid anbefale Busigirl Mind Academy til både selvstændige og ambitiøse karrierekvinder.”


SANDRA WILLER
SOCIAL MEDIA INFLUENCER

Read More
Terese Ask
CHRISTINA BINAU BONNOR

“Jeg deltog på Busigirl Mind Academy for at lære mere om mig selv og mit mindset, samt blive stærkere til at håndtere de udfordringer og bekymringer, der kan komme både i arbejdslivet og privat. Ved hjælp af Sisses teknikker, har jeg fået bedre kontrol over mine tanker, og er nu mere bevidst om hvilke tanker jeg vælger at gå ind i, og hvilke jeg lader være. Det giver mig tryghed at vide at jeg selv kan bestemme, samt et overskud til at fokusere på det, der er vigtigt for mig, i mit liv og i min karriere.”

CHRISTINA BINAU BONNOR
CO-FOUNDER, IMPRESSION PR

Read More
Terese Ask
ANNE HOLMSTRØM

“Busigirl Mind Academy gav mig en bedre indsigt i, at jeg selv kan styre mine tanker. Når jeg får en negativ tanke eller bekymring, kunne jeg før gå med det længe for mig selv, og det kan mærkes fysisk og psykisk. Fysisk på den måde, at jeg kan gå og have ondt i maven og psykisk ved, at det påvirker mit humør. Til forløbet har jeg fået nogle værktøjer, som gør, at jeg bedre kan håndtere netop dette. Metaforer har især været et værktøj, som fungerer godt for mig, da det er så håndgribeligt og noget jeg kan gøre brug af på min arbejdsplads samt privat.”

ANNE LINNEA HOLMSTRØM
PR MANAGER, OLE LYNGGAARD

Read More
Terese Ask