Inspirerende busigirls // Christina Bonnor

Christina Bonnor.jpg

Christina Bonnor er en kickass busigirl! Hun er en af de mest kreative kvinder jeg kender, og en fantastisk forretningspartner, som jeg er heldig at eje Impression PR sammen med. Lær hende at kende her!

Hvad består din morgenrutine af?
Jeg står typisk op omkring kl. 07 og starter altid morgenen med en gåtur med Kaiser og musik/podcast i ørene. Herefter en hyggelig morgenstund med min kæreste, samt kaffe og morgenmad, som jeg har svært ved at fungere uden.

Hvilke 3 ting forlader du ikke dit hjem uden?
Udover de obvious items, som telefon, pung og nøgler, går jeg ingen steder uden min Carmex læbepomade og hand sanitizer! 

En app, der gør dit liv som #busigirl bedre?
Wunderlist! Jeg kan ikke huske om det var Pernille Blume eller Betina Ask, der anbefalede den i en episode af Busigirl Podcast, men jeg har brugt den siden og jeg ELSKER den!

Hvilken bog vil du anbefale dine fellow #busigirls at læse?
Jeg elsker krimier og er pt. i gang med at genlæse ‘Kvinden i buret’ af Jussi Adler-Olsen, der er min absolutte favorit forfatter. 

Hvem motiverer dig på sociale medier?
That’s a tough one! Jeg er sindssygt heldig at have et stærkt netværk af seje #busigirls (and guys) og følger lige knap 600 seje mennesker på Instagram, der dagligt motiverer og inspirerer mig. 

Hvis der var 25 timer i døgnet, hvad villle du så bruge den ekstra time på?
Madlavning! Især i hverdagene halter den sunde og kreative madlavning noget efter. Heldigvis har jeg en sød kæreste, der elsker at lave mad (og er god til det, WIN!) 

Hvad har været den største bedrift for dig indtil videre i din karriere?
Da Terese og jeg tog springet og startede Impression PR. Det var (og er) en fælles drøm, som vi siden opstarten har knoklet benhårdt for. Jeg er hamrende stolt over alt det vi har skabt sammen, og hvor vi er i dag. 

Hvad drømmer du om for fremtiden?
Jeg håber at vi kan blive ved med at lave hvad vi laver: mit arbejde (og seje team) gør mig glad og udfordrer mig hver eneste dag. Og så drømmer jeg, selvfølgelig, også om et par søde, små arvinger på et tidspunkt. 

Dit bedste #busigirl tip?
Pas godt på dig selv, din krop og dit sind, så kommer der et naturligt overskud. Jeg prøver, så vidt muligt, kun at gøre de ting, der gør mig glad, arbejde med de mennesker, der inspirerer mig, og se de veninder/venner, der giver mig god energi. Det er OK at sige fra og nej til events/aftaler, hvis man ikke føler for det. Det tog mig mange år at lære (because; FOMO), men det har givet mig en ro og meget mere overskud i hverdagen. 

Hvis du vil følge med i Christinas #busigirl lifestyle kan du følge hende @christinabonnor

Terese Ask