3 ting du skal have på dit skrivebord

Pinterest

Pinterest

Der er visse ting alle succesfulde Busigirls har brug for at have indenfor rækkevidde, for at yde sit aller bedste på kontoret. Læs her hvordan du får det bedste ud af din arbejdsdag med et par essentielle skrivebords musthaves.

 

1. Oplader og powerbank

Er dit skrivebord fyldt med elektroniske devices som iPhone, iPad m.m.? Undgå at skulle ud af døren med lavt batteri ved at have en fin 'charging station' indenfor rækkevidde. Vores smartphones gør arbejdslivet så meget nemmere, men vi kender alle den ubehagelige overraskelse ved at opdage at man kun har 9% og ved man skal være ude de næste par timer. Køb fine opladningskabler og powerbanks hos Ideal of Sweden.

 

2. En notesbog til dine To-Dos

Jeg elsker fine notesbøger, og bruger dem til alt fra to-do lister og idéudvikling til interne noter og mødenotater. Selvom det måske er lidt old school, og man i dag kan finde masser af apps og programmer til selv samme, er jeg stadig fan af en god klassisk notesbog eller planner. Find busigirl friendly notesbøger her.

 

3. Ansigts mist

Det udtørrer huden helt enormt at sidde mange timer foran computeren, derfor har jeg altid en ansigts mist inden for rækkevidde. Min favorit for tiden er The Body Shop's Rose Dewy Glow Face Mist. Misten er 100% vegansk og indeholder en blanding af hindbæressens, kirsebærvand fra Frankrig og Community Trade rosenessens fra engelske roser, og efterlader huden øjeblikkeligt forfrisket og med fornyet glød. Køb den her.

Terese Ask