Derfor skal du networke

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Hvornår har du sidste networket? Enten til et networking event eller online? Hvis dit svar er aldrig skal du komme I gang. Hvadenten du møder folk på en café, i køen i kantinen eller på dine sociale medier, skal du gøre det til en del af dit professionelle liv at networke så ofte som muligt. Når man skaber en connection med folk i samme branche, eller andre brancher for den sags skyld, kan det åbne døre som du aldrig troede var mulige både nu og senere i din karriere.

Personligt networker jeg hele tiden, det er en vigtig del at mit job. Jeg inviterer redaktører, influencers og lignende til frokost, connecter med dem online, eller får fælles bekendte til at introducere mig til folk jeg gerne vil have i mit netværk, og det er bærende for vores forretning.

Hvorfor er dit professionelle netværk vigtigt:

  • Overvejer du at skifte til en ny branche?

  • Søger du den perfekte medarbejder til en ny stilling i din virksomhed?

  • Vil du vide mere om din konkurrent?

Dit netværk kan hjælpe med ovenstående punkter og meget mere. Det er enormt givende at have et stærkt netværk som kan anbefale dig til mulige kunder, arbejdsgiver m.m. og som du kan tale forretning med. Jeg bruger ofte andre 'busigirls' I mit netværk for at tale om trends, priser, systemer og meget andet. Vi deler uundværlige tips med hinanden. I dag hvor langt det meste foregår online, findes der også masser af Facebook grupper hvor folk som os selv deler masser af brugbare tips dagen lang. Så. hvis ikke du er en networker, så kom i gang, både online og i den rigtige verden.