Inspirerende busigirls // Sandra Willer

Sandra Willer.jpg

Hvad består din morgenrutine af?

Jeg er totalt morgenmenneske, jeg vågner af mig selv 6.30-7.00 de fleste dage. Derefter står jeg op, drikker et stort glas vand, laver noget morgenmad og sætter mig ved computeren i min morgenkåbe. Jeg tænker klarest om morgenen, så hvis der er noget vigtigt der skal klares, er det der. Derudover kan jeg godt lide at føle mig “på forkant” og være i gang tidligt. Tit vil jeg også gerne fange mit publikum, mens de er på vej på arbejde/i skole - og det er et godt tidspunkt at gøre det på.

Hvilke 3 ting forlader du ikke dit hjem uden?
Min nøgle+kortholder fra Louis Vuitton. Da jeg købte den var det egentlig mest for at være lidt “extra”, men det er legit en gamechanger at have det hele samlet. Et af mine yndlings items. Jeg har også altid en Tangle Teezer med, da jeg reder mit hår hele tiden - og så noget til læberne.

Hvad motiverer dig?

Det lyder måske åndssvagt, men jeg motiverer mig selv. Jeg er virkelig stædig og kan arbejde rigtig længe uden pauser, så længe målet er et jeg selv har sat mig og noget jeg brænder for.

En app, der gør dit liv som #busigirl bedre?
Audible og podcast appen. Jeg har altid, som i ALTID noget i ørerne. Det kan være alt fra true crime, self help, chick-lit eller Harry Potter.

Hvilken bog vil du anbefale dine fellow #busigirls at læse?
“Girl Code” af Cara Alwill Leyba.

Hvem motiverer dig på sociale medier?

For tiden er jeg obsessed Isabella Löwengrip - jeg tror faktisk det var dig, der sagde jeg skulle følge hende, for noget tid siden? Men mit all-time SoMe crush er Lydia Elise Millen, som jeg også har haft fornøjelsen af at møde I New York - hvor hun var mindst ligeså sød i virkeligheden.

Hvis der var 25 timer i døgnet, hvad ville du så bruge den ekstra time på?
At læse! Nu hører jeg meget lydbog, men jeg elsker at sidde og fordybe mig i en bog. Det kan tage mig til en helt anden verden, hvorimod jeg hurtigt taber koncentrationen under en film eller serie - telefonen er aldrig langt væk. Men når man læser - så kan man ikke lave andet.

Hvad har været den største bedrift for dig indtil videre i din karriere?

Det ved jeg faktisk ikke! Jeg synes hver dag er en bedrift for at være ærlig. Det er jo drømmen, at kunne leve af noget, som startede som en hobby.

Hvad drømmer du om for fremtiden?
Jeg drømmer om fortsat at have den fantastiske følgerskare jeg har, og udvikle mig og vækste på de sociale medier. Mine følgere betyder alt for mig og den måde mit content udformes på, og jeg elsker at interagere med folk. Det er seriøst som at have en kæmpe flok online veninder!
Derudover er jeg også meget fokuseret på mit nye brand ‘Club Lemonade’, som skal være et eksklusivt lingerie, loungewear og livsstils brand. Min største investering so far!

Dit bedste #busigirl tip?
Stol på dine instinkter!

Følg Sandra og hendes business ventures @sandrawiller

Terese Ask