Sådan tilmelder du dig Busigirl Mind Academy

Busigirlmindacademy.jpg

Busigirl Mind Academy er et kursus til dig, der ønsker at styrke dit mindset og booste din motivation, så du kan opnå dine professionelle mål.

Forløbet er sammensat af Terese Ask, partner i Impression PR, og stifter af Busigirl, og den anerkendte psykolog Sisse Find Nielsen - og klæder dig mentalt på til at håndtere de udfordringer og glæder, der er forbundet med at være ung karrierekvinde. 

Vi stiller skarpt på, hvordan du kan udvikle et mentalt mindset, der gør, at du kan fokusere på det positive i dit liv og sikre en optimal mental sundhed ved egen kraft - og undgå de faldgruber, der fører til stress. 

Du udstyres med banebrydende teknikker til at droppe bekymringer og selvkritik i form af negative tanker om dig selv og dine præstationer, og du lærer, hvordan du kan slippe usund afhængighed af andre menneskers anerkendelse og forsikringer om, at du er god nok.

Sidst, men ikke mindst, vil du få rig mulighed for at lære andre ambitiøse Busigirls at kende og således udvide og styrke dit professionelle netværk. Du vil også høre hvordan netop networking har hjulpet os frem til, hvor vi er i dag.

Læs mere om Busigirl Mind Academy og tilmeld dig her!

Terese Ask