Læg dit budget for 2019

Det er tid til at lægge dit budget for 2019, og med denne busigirl template, er der ingen undskyldning. Den er lige til at udfylde, og tilpasse så den stemmer overens med dine udgifter og indtægter.

Klik ind på indlægget for at downloade - good luck!

Read More
Terese Ask
Inspirerende busigirls // Sandra Willer

Sandra Willer er en passioneret blogger og har netop lanceret sit eget lingeri brand ‘Club Lemonade’, en drøm hun har arbejdet på i årevis og hendes største investering i sin karriere indtil videre.

Lær hende at kende her!

Read More
Terese Ask
Deltag i Busigirl Challenge hele december

Gennem hele december kan du deltage i #busigirlchallenge på Instagram. Udfordringen går ud på, at jeg hver dag poster en challenge på Instagram, som kan være alt fra at gå en tur til at lægge dit budget. Tanken er at vi sammen gør os klar til 2019, dog uden at gå ned på julehyggen.

Read More
Terese Ask
Få styr på din økonomi

2019 er lige om hjørnet, og hvis du også drømmer om at få et bedre overblik over din økonomi, er det en god idé at lægge et budget. Det tager ikke meget mere end en times tid, og kan spare dig for en masse frustrationer fremadrettet. Her er 5 tips til at lægge et budget, du kan holde.

Read More
Terese Ask
3 ting du skal have på dit skrivebord

Der er visse ting alle succesfulde Busigirls har brug for at have indenfor rækkevidde, for at yde sit aller bedste på kontoret. Læs her hvordan du får det bedste ud af din arbejdsdag med et par essentielle skrivebords musthaves.

Read More
Terese Ask