Få styr på din økonomi

2019 er lige om hjørnet, og hvis du også drømmer om at få et bedre overblik over din økonomi, er det en god idé at lægge et budget. Det tager ikke meget mere end en times tid, og kan spare dig for en masse frustrationer fremadrettet. Her er 5 tips til at lægge et budget, du kan holde.

Read More
Terese Ask
Inspirerende busigirls // Sandra Willer

Sandra Willer er en passioneret blogger og har netop lanceret sit eget lingeri brand ‘Club Lemonade’, en drøm hun har arbejdet på i årevis og hendes største investering i sin karriere indtil videre.

Lær hende at kende her!

Read More
Terese Ask
Motiverende bøger du bør læse

Hvis du er ligesom mig, er din bogreol også fyldt med bøger om motiverende og inspirerende kvinder, der gennem årene har opbygget business empires, som man kan lade sig inspirere af. Her er mine tips til 3 bøger enhver #busigirl bør læse!

Read More
Terese Ask
Sådan får du mere tid

Flyver timerne på jobbet og derhjemme afsted, uden at du får nået alle dine to do's? Time management er key til en effektiv hverdag. Mange spilder dyrebare timer ved konstant at tjekke mails, sociale medier m.m. Her finder du tre busigirl hacks, som du kan implementere for at sætte struktur i din hverdag!

Read More
Terese Ask